Haus Fustanuki,

Voor een geweldige vakantie

in de zomer en winter!

Omgeving

Ligging

Ons chalet is gelegen op de zuidhelling van het nog onaangetaste Gailtal, in het dorpje Kötschach-Mauthen. Op 707m hoogte in Karinthië, Oostenrijk op 14 kilometer van de italiaanse grens. Het is 1000 km rijden met de auto vanaf Nijmegen.


Het chalet

Het chalet is rustig gelegen aan de rand van het gezellige centrum van Kötschach. De straat bestaat voor het grootste gedeelte uit privé vakantiewoningen en ligt in een parkachtige omgeving zonder doorgaand verkeer. Het dorp is te voet en met de auto zeer goed bereikbaar. Vanuit het chalet heeft u uitzicht op de(besneeuwde) bergtoppen.

Het zeer gezellige chalet is van alle luxe voorzien: tuingerichte living met open luxe keuken, badkamer, openhaard, tv met alle Nederlandse zenders, 2 slaapkamers, carport,berging en terras. Het gezellige centrum met zijn leuke terrasjes ligt op nog geen 5 minuten lopen van het chalet. Ook het schitterende buiten/binnen zembad, welness, skipiste(inc. skiverhuur), restaurants,tennisbanen,cafés, speeltuintje, supermark en de warme bakker liggen op 5 minuten tot 10 minuten lopen. Kijk ook eens op de site van Kötschach-Mauthen(www.koemau.at).